Κατάμεστο ήταν το κλειστό γυμναστήριο του νοτίου τομέα Μεγάρων από αθλήτριες και φίλους της ρυθμικής γυμναστικής όπου ο Όμιλος  ΟΦΑΦΑ πραγματοποίησε την πανηγυρική τελετή λήξης της περιόδου.

Παρουσιάστηκαν καλοδουλεμένα και γεμάτα φαντασία ομαδικά και ατομικά  προγράμματα σχεδιασμένα από την προπονήτρια του συλλόγου Ειρήνη Σιδηροπούλου, τις συνεργάτριές της αλλά και από την αείμνηστη προπονήτρια του ΟΦΑΦΑ ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου η οποία χάθηκε απροσδόκητα πριν λίγα χρόνια.

Με υπερηφάνεια ο πρόεδρος Κλεάνθης Βαρελάς παρουσίασε το πρόγραμμα και έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια σε κάθε αθλήτρια για την προσωπική και την συλλογική της επιτυχία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε αθλήτριες οι οποίες πέτυχαν εθνικές και διασυλλογικές διακρίσεις.

Εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παπαπανούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μαργέτης και η Τοπική Σύμβουλος Μεγάρων Αναστασία Αντωνίου.

Οι εξής αθλήτριες διακρίθηκαν και τιμήθηκαν:

Σωτηρία Βόρδου, Αλίκη Παπαπανούση, ατομικά προγράμματα στην προαγωνιστική κατηγορία.

Ελισσάβετ Βόρδου, Αγλαΐα Παπαπανούση, Αιμιλία Καστάνη, Σοφία Σβίγγου, Ελένη Σαμούρη, Τριάδα Χριστοδούλου, δεύτερη θέση στο ομαδικό, Cosmogym Contest, και το ειδικό βραβείο Ολυμπιονίκου Άννα Πολλάτου το οποίο διεκδίκησαν και κατέκτησαν ανάμεσα σε 50 ομάδες.