Πανηγυρικά επανεκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής  Γυμναστικής Ομοσπονδίας ο Δημήτρης Τσεγκέλης, ιδρυτής του Νηρέα Νέας Περάμου, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου με πολυσχιδή δράση στον τομέα του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Υπήρξε Προέδρος του Α.Π.Σ Κύζικος με τμήματα βόλεϊ, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής. Ίδρυσε το σύλλογο Νηρέας Νέας Περάμου το 2002.
Υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Α.Ε.Σ.Γ.Α και ο σύλλογός του διοργάνωσε 6 εθνικού επιπέδου αγώνες ενόργανης γυμναστικής  στη Νέα Πέραμο
Η πρώτη εκλογή του με τον Πρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη έγινε τον Οκτώβριο του 2016 και στην πενταετία που υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΕΓΟ υπηρέτησε στη θέση του Εφόρου της Ομοσπονδίας.
Οι φετινές εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, υπό τις συνθήκες του νέου νόμου περί αθλητισμού. Από τα 250 σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας ψήφισαν 93 τα οποία είχαν δικαίωμα ψήφου. Υπήρξαν 44 υποψήφιοι Διοικητικοί Σύμβουλοι και αποτελεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο ότι από τους 15 εκλεγμένους ο κ. Τσεγκέλης κατέλαβε την έβδομη θέση και ψηφίστηκε από 34 σωματεία.
Εκλέγεται με το συνδυασμό του κ. Θανάση Σταθόπουλου ο οποίος είναι πρώην αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, προπονητής του αθλήματος και από διοικητικής πλευράς διετέλεσε επί 14 χρόνια (2007 – 2021) Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Με την ανάδειξή του ως Διοικητικού Συμβούλου στο νέο Συμβούλιο της ΕΓΟ ο κ. Τσεγκέλης ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν με το παρακάτω ευχαριστήριο:
«Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με καθιστά ξανα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας!!! 
Η αγάπη μου για την γυμναστική που υπηρετώ τόσα χρόνια με κάνει να συνεχίσω με δύναμη και θέρμη στους στόχους που έχουμε θέσει!»

Στo Megara.org παρακολουθούμε διαρκώς και προσεκτικά τη δραστηριότητα του κ. Δημήτρη Τσεγκέλη και του Νηρέα Νέας Περάμου και εκτιμούμε ότι πρόκειται για ένα πολύτιμο στέλεχος της Γυμναστικής στη χώρα και δικαίως οι εκπρόσωποι των σωματείων τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια ακόμα επιτυχημένη πορεία σε οποιαδήποτε θέση κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.