Συνέντευξη του Γιώργου Μάνταλου δημοσιεύεται στο επίσημο website του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με αφορμή την φετινή πορεία της ομάδας του, της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Το γεγονός ότι αυτό το website φιλοξενεί τον Γιώργο Μάνταλο αποτελεί τιμητική διάκριση για τον Γιώργο ο οποίος οδήγησε την ΝΕΜ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, την άνοδό της στην Γ΄ εθνική κατηγορία και την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου της Ένωσης.
Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πανηγυρικός τόνος σε όλη την πόλη» (σ.σ. τα Μέγαρα) η σελίδα μιλάει για την «αψεγάδιαστη» πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου αρκετά πριν λήξει η αγωνιστική περίοδος, γεγονός το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς και ενθουσιασμού σε όλη την πόλη των Μεγάρων.

Ο Γιώργος Μάνταλος, έχοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης του σωματείου κατέστρωσε τα σχέδιά του πριν την αρχή της αγωνιστικής σεζόν και συγκέντρωσε δίπλα του τους κατάλληλους παίκτες αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες οι οποίοι εργάστηκαν μαζί του ώστε να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφενός, αλλά και να ενισχυθούν οι ακαδημίες αφετέρου.
Αλλά και τώρα, που έχει κριθεί το πρωτάθλημα και όλοι γνωρίζουν ότι η ΝΕΜ θα αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο, ο σχεδιασμός έχει αρχίσει αφού ο Γιώργος Μάνταλος δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη.

Καταξιωμένος πλέον ο Γιώργος στους προπονητικούς κύκλους, και έχοντας κερδίσει την αναγνώριση και την καταξίωση εκεί, προς το παρόν απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του αλλά ασταμάτητα εργάζεται και σχεδιάζει για την ομάδα του.

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο εδώ και διαβάστε αυτούσια την παρουσίαση