Συνεχίστηκαν για 24η φορά οι πρωτοβουλίες εθελοντικής αιμοδοσίας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Κούρος σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Άγιος Σάββας, την Κυριακή 30 Ιουνίου.
Η θερινή περίοδος είναι η δυσκολότερη του έτους όσον αφορά στα αποθέματα αίματος, για αυτό και η αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε έχει τεράστια αξία. Ένα από τα ευχάριστα μηνύματα της δράσης ήταν η προσέλευση νέων αιμοδοτών που επέλεξαν να αφιερώσουν το πρωινό της Κυριακής  στον εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά.
Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η Εθελοντική Ομάδα Κούρος συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.
 
Η ΕΟΜ Κούρος ευχαριστεί:

  • Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους
  • Την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Καστάνη Αικατερίνη για την παραχώρηση της αίθουσας του Βυζάντειου Ωδείου του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων
  • Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο της αιμοδοσίας
  • Τη βιοτεχνία πλαστικών “Αντώνιος Κ. Γεωργίου” για την πλήρη κάλυψη των εξόδων της δράσης
  • Το αρτοποιείο ΑΡΤΟΣΥΝΘΕΣΗ (Ευάγγελος Κρεμμύδας)
  • Τα μέλη της Ομάδας  για την προετοιμασία και τη διοργάνωση της δράσης.
Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» ο Κούρος δίνει ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία το προσεχές φθινόπωρο.