Από μεγάλη η επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή της Φάρμας Αλόγων Γκοσδή από τα Μέγαρα στην συμμετοχή της στην 10η Έκθεση Ζωοτεχνία η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2017.
Η Ζωοτεχνία, κλαδική έκθεση για την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία και τα ζώα γενικότερα, διοργανώνεται κάθε δεύτερο έτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης εναλλάξ με την Έκθεση Agrotica. Είναι μία από τις κλαδικές εκθέσεις τις οποίες διοργανώνει η ΔΕΘ και την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Φέτος οι διοργανωτές είχαν δώσει έμφαση στο Σαλόνι Αλόγου, ένα θεματικό τμήμα όπου χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά άλογα διαφόρων φυλών και να πάρουν πληροφορίες για αυτά.

Η Φάρμα Αλόγων Γκοσδή είχε την ευκαιρία να δείξει στους επισκέπτες μερικά από τα άλογά της όπως ράτσας Φρίζιαν και Ανδαλουσίας.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση των Φρίζιαν, άλογα προερχόμενα από την Ολλανδία, τα οποία είναι μεγαλόσωμα, πολύ υπάκουα, φιλικά προς τον άνθρωπο και χαρακτηρίζονται από το υπερήφανο βάδισμά τους και το κατάμαυρό χρώμα τους.

Οι αναβάτες της Φάρμας με επικεφαλής τον Τίμο Γκοσδή πραγματοποιούσαν καθημερινά δύο επιδείξεις στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο μέσα στην αίθουσα όπου οι θεατές, κατά εκατοντάδες σε κάθε σόου, μπορούσαν να δουν τα άλογα της Φάρμας να εκτελούν ασκήσεις ακριβείας, πλάγιους βηματισμούς, τριποδισμούς και γενικά την εξαιρετική συνεργασία αναβάτη και ίππου.

Μετά το τέλος της έκθεσης η Φάρμα Αλόγων Γκοσδή δέχτηκε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για την εξαιρετική εμφάνισή της η οποία ήταν εφάμιλλη εμφανίσεων, σε διεθνείς εκθέσεις, τις οποίες πραγματοποιούν εκπαιδευτές αλόγων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Φάρμα ειδικεύεται στην εκπαίδευση αλόγων για αναψυχή, έλξη άμαξας, ασκήσεις ακριβείας, ενώ διαθέτει σταύλους για φιλοξενία αλόγων

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gkosdishorses.gr
Facebook: Farma Aloga Gkosdis