Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η μπασκετική γιορτή που διοργάνωσε η Ένωση Νέας Περάμου / Μεγάρων η οποία συνοδεύτηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου στο κλειστό «Γ. Τσαλδάρης».
Γονείς γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, για να παρακολουθήσουν τους μικρούς αθλητές να παίζουν αγώνες αλλά και να διαγωνίζονται σε ασκήσεις επίδειξης.
Για την ιστορία τον διαγωνισμό κέρδισαν οι μικροί αθλητές της ομάδας Προμίνι, Νίκος Δουμένης και Ναπολέων Μπούρας.

Ο π. Κωνσταντίνος ευλόγησε, έκοψε την βασιλόπιτ και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατάξενου, ο οποίος υπήρξε ο άνθρωπος που ξεκίνησε την πρώτη επίσημη ομάδα, που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ – το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Δήμα – και της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια για την πολύτιμη βοήθειά της στο σύλλογο – το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής  Γιώργος Καλαφατάκης από την Αντιδήμαρχο Βανέσα Μαυροειδή.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην οικογένεια του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου για την πολύτιμη υλική βοήθειά της στο σύλλογο.

Στην συνέχεια της βραδιάς οι παίκτες της ανδρικής ομάδας Σεραφείμ Παπάνογλου και Σπύρος  Χαραλαμπίδης, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Νέας Περάμου/Μεγάρων ευχαριστεί τον κ. Άγγελο Κοροπούλη, οδός Δήμητρος Ελευσίνα, για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην γιορτή του συλλόγου και δίνει ραντεβού σε όλους για τον αποκριάτικο χορό, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.  

3