Δυσκολεύτηκε η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο το ΑΟ Φιλία Περάματος στον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ ΕΣΚΑΝΑ με σκορ 70-61, ημίχρονο 29-36.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τη διαφορά να φθάνει στους +10 και τους Ενωσίτες να μένουν στο παιχνίδι με τις ελεύθερες βολές.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, οι Φίλιοι έχασαν την αρχική τους ευστοχία ενώ οι γηπεδούχοι στο τρίτο δεκάλεπτο κάλυψαν τη διαφορά με ατομικές προσπάθειες και πιεστική άμυνα η οποία οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε λάθη και αστοχίες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ένωση επεκράτησε  αφού το βαρόμετρο της ομάδας, ο σέντερ Παπουλίδης, βρήκε τον εαυτό του και πέτυχε 12 από τους 25 που πέτυχε συνολικά.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 10-13, 18-12, 23-13

Διαιτητές: Γερουλάνος, Πρισιμιτζάκης
Γραμματεία: Πάσσαρη, Μοσκόβης, Μαρούγκας

Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων (Αράπης, Βάννου): Τηγάνης 8(1), Καραΐσκος 6(1), Τσέλιος 1, Παπουλίδης 25, Μάρρας 12, Τσελέκος 9, Καρατζίογλου 5(1), Δρακωτός 4, Μοδάκης, Καπέτσης, Ασημόπουλος, Σαμαράς

ΑΟ Φιλία Περάματος (Παπαδόπουλος, Μαγκιώρος): Λαδάς, Δασκαλούδης 13(1), Βελισσαράκος 2, Κοροπούλης 19(5), Τόμπρος 4, Καρτζόγλου 2, Τσικούρας 11, Σπυρίδωνος 10, Ίσσαρης, Χαραλαμπίδης, Καρμίρης, Φεσσόπουλος

***Πολύ ορθά ο διαιτητής Πρισιμιτζάκης στο τρίτο δεκάλεπτο διέκοψε τον αγώνα και έκανε παρατήρηση για υβριστική συμπεριφορά των οπαδών της Ένωσης. Το γεγονός αναφέρθηκε και στο φύλλο αγώνα.
***Στην εξέδρα του Γιώργος Τσαλδάρης βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων και Νέας Περάμου, Γιάννης Μιχάλαρος