Άμεση λύση από την κυβέρνηση για το αεροδρόμιο της Πάχης.

Ο δημοτικός συνδυασμός Όμορφες Πόλεις και οι δύο εκπρόσωποι του δημοτικοί σύμβουλοι απαιτούμε άμεση επίλυση από τα συναρμόδια υπουργεία αλλά και την ενεργοποίηση των τοπικών μας βουλευτών της δυτικής Αττικής όλων των παρατάξεων, να ασχοληθούν με το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει από το πιθανό κλείσιμο του αεροδρομίου της Πάχης.

Τόσο τα στελέχη της αεροπορίας στρατού, αλλά και η ύπαρξη της ΥΠΑ στην περιοχή μας δίνουν μεγάλη αξία και προσφέρουν μεγάλο ποσοστό στην οικονομική μεγέθυνση του τόπου μας. Δεκάδες στελέχη της αεροπορίας στρατού, αλλά και οι εκατοντάδες σπουδαστές πιλότοι που διαμένουν στα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο, προσφέρουν στην τοπική μας οικονομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις ούτε για μία ημέρα, και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όσο αφορά: την τήρηση πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό, την πληρωμή δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίου των σχολών πιλότων που επιβλήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση και τις ελλείψεις προσωπικού ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, να λυθούν άμεσα με πολιτική παρέμβαση.  Παρακαλώ κ. Δήμαρχε να πιέσετε προς κάθε κατεύθυνση για την άμεση επίλυση των προβλημάτων.  Ξέρουμε πολύ καλά, ότι δεν είναι στην δικαιοδοσία και στους τομείς του δήμου μας, αλλά όσοι περισσότεροι αναδείξουμε το θέμα, τόσο γρηγορότερα θα αντιδράσουν και τα υπουργεία.

Στο μέλλον θα είναι πολύ σωστό να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις από επιχειρηματίες για την αύξηση τον σχολών που θα έχουν έδρα το δήμο μας αλλά και την αύξηση των σπουδαστών που θα κατοικούν στις πόλεις μας.  Ας ελπίσουμε, ότι με την βοήθεια όλων των τοπικών παραγόντων τα προβλήματα θα λήξουν άμεσα χωρίς άσχημες επιπτώσεις στον τόπο μας.16

Άγγελος Μακρυγιάννης και Χρήστος Γκίνης
Δημοτικοί Σύμβουλοι Συνδυασμού Όμορφες Πόλεις