Τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα περίοδο, σήμερα 23 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο ΑΜΕΑ Μεγάρων.
Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε μαρτυρά την αποδοχή του Κέντρου στην τοπική κοινωνία η οποία περιβάλλει τους μαθητές, το προσωπικό και τη διοίκηση με εμπιστοσύνη και εκτίμηση για το έργο το οποίο παράγουν.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Προύζος ο οποίος έδωσε την ευχή του για διατήρηση και συνέχιση του παραγόμενου έργου.
Γενικής αποδοχής και αναγνώρισης ο Πρόεδρος του συλλόγου Ιερόθεος Στρατούρης ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαρίστανται και ενισχύουν το σύλλογο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα ο οποίος στηρίζει και βοηθά διαχρονικά το σύλλογο. Ιδιαίτερα για τη σημαντική βοήθεια την οποία προσέφερε τώρα ώστε ο σύλλογος να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του για ολόκληρη την τρέχουσα περίοδο.

Εκτός του κ. Μπούρα, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ενώ τον Δήμο Μεγαρέων εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καλλιπόζης.
Επίσης εκπρόσωπος του ΚΕΕΔ, εκπρόσωπος της Εταιρείας Αναστάσιος Φάνης ΑΕ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σακελλαρίου και πολλοί άλλοι.