Κι ενώ η πόλωση ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και την αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου μεγαλώνει, επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλο για το ποιος διοίκησε ή διοικεί καλύτερα στην θητεία του στο Δήμο, αγνοούν τα προβλήματα μείζονος σημασίας που έχουν προκύψει και χρήζουν άμεση αντιμετώπιση.
Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν και οι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι των επερχόμενων αυτοδιοικητικών  εκλογών του Μαΐου που περιμένουν χρίσματα διαφόρων χρωμάτων όπως μπλε, πράσινο , κόκκινο, ροζ, για να μπορέσουν λέει να θέσουν επίσημη υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Δήμου. Όμως όπως φαίνεται μόνο ένα χρίσμα θα φτάσει στην πόλη αυτό του κόκκινου χρώματος και οι άλλοι απλά θα αναμένουν τις εξελίξεις.
Κι ερωτώ εν έτει 2018 και μετά από 8 επίπονα έτη οικονομικής κρίσης που εξόντωσαν τον ελληνικό λαό και κατ’ επέκταση τον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, υπάρχει έστω και ένας νοήμων πολίτης σκεπτόμενος λογικά ο οποίος πιστεύει πως πρέπει κάποιος να μας υποδείξει ποιος είναι ικανός να διοικήσει τον τόπο μας;

Έπειτα από αυτό το ερώτημα το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει θέλει μόνο την στήριξη του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού και όλων των τοπικών δυνάμεων για να πάει ο τόπος μας μπροστά, έχοντας όραμα ν’ αλλάξουμε σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου που μόνο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.
Η δικιά μας γενιά που το μεγαλύτερο ποσοστό της αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι είναι επιστήμονες και πολλοί από αυτούς διαπρέπουν στο εξωτερικό κάνοντας γνωστά τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο από άκρη σε άκρη του πλανήτη δεν μπορεί κανένας να μας υποδείξει τι θα επιλέξουμε, έχουμε ώριμη κρίση να αποφασίσουμε σε ποια χέρια τα αφήσουμε το τιμόνι και την τύχη αυτού του τόπου.

Η λέξη “ΧΡΙΣΜΑ” περισσεύει από το λεξιλόγιο των  Όμορφων Πόλεων, για να γίνουν οι πόλεις μας όμορφες τους χρειάζονται όλους. Και όπως είπε και ο αρχαίος ιστορικός μας Πλούταρχος: Οι πολλοί βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΟΥΝΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
“ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ’’