Στο κλειστό γυμναστήριο Γιώργος Τσαλδάρης έκοψε την βασιλόπιτα η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.
Στην καθιερωμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του συλλόγου προκειμένου να ευχηθούν στην Ένωση καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους της.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Κωνσταντίνους από τον ενοριακό ναό του Αγίου Γεωργίου ενώ απολογισμό έκανε ο πρόεδρος Γιάννης Δημητρακόπουλος.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης με συνεργάτες του Αντιδημάρχους και Συμβούλους καθώς και ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης με συνεργάτες του.
Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά η οποία ήταν και η τυχερή της βασιλόπιτας.
Τον Ηρόδωρο εκπροσώπησε η πρόεδρός του Γιάννα Ρήγα την οποία συνόδεψε ο κ. Γιάννης Σταμούλης.
Ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος και οι Σύμβουλοί Γιάννης Κολάτας και Κώστας Μπρούτας καθώς και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΓΣ Νέας Περάμου Ανδρέας Γραμματικός.

Ο πρόεδρος Γιάννης Δημητρακόπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους χορηγούς ενώ το κομμάτι της πρώτης ομάδας παρέλαβε ο αρχηγός Γιάννης Τουμπανιάρης.
Παρών επίσης ήταν και ο πρόεδρος της ΝΕΜ Θανάσης Ζάλης. Να σημειωθεί ότι μεταξύ της Ένωσης και της ΝΕΜ υπάρχει πολύ στενή συνεργασία αφού μάλιστα στη φετινή σεζόν όπου η Ένωση διεκδικεί την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, στο ρόστερ της περιλαμβάνονται τέσσερις καλαθοσφαιριστές της ΝΕΜ.

Στους αθλητές των ακαδημιών της Ένωσης μοιράστηκαν δώρα ενώ η εκδήλωση έκλεισε με φιλικούς αγώνες κατηγοριών παίδων και παμπαίδων των ομάδων ΑΕΚ, Μανδραϊκός και των διοργανωτών.

Την βασιλόπιτα κόβει ο π. Κωνσταντίνος ενώ παρακολουθεί ο πρόεδρος Γιάννης Δημητρακόπουλος
Χαιρετισμός και ευχές από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη
Χαιρετισμός και ευχές από την Περιφερειακή Σύμβουλο Γιώτα Παππά
Ο αθλητισμός ενώνει. Ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του Λευτέρη Κοσμόπουλο και Κώστα Μπρούτα, ο πατήρ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της ΝΕΜ Θανάσης Ζάλης και ο προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΚ