Την βασιλόπιτα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.
Η γιορτή έγινε στο κλειστό «Αλέκος Σάλτας» και παρευρέθηκαν αθλητές από τα τμήματα τα οποία καλλιεργεί ο σύλλογος, δηλαδή μπάσκετ και μπάντμιντον.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι πήραν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και διαγωνιστικά παιχνίδια.

Νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια ήταν: στα τρίποντα: ο Παναγιώτης Κουρελιάς, στα σουτ ο Παναγιώτης Μουρτζούκος, στά λέι απ ο Γιάννης Δρακάκης και στις ελεύθερες βολές: ο Ιερόθεος Πασσαλής.
Ο Φίλιππος Σαμούρης βραβεύτηκε για την συνέπειά του στην προπόνηση.

Μετά το μοίρασμα της πίτας, με νικητή του φλουριού τον Νίκο Οικονόμου, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με καρφώματα των παιχτών του εφηβικού τμήματος Παναγιώτη Κουρελιά και Ανδριανού Σάλτα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την συννεργάτρια του σωματείου καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου για τον συντονισμό  της εκδήλωσης και την ευγενή χορηγία των δώρων όλων των νικητών, τα οποία ήταν τρία μπλουζάκια από το τελευταίο της ταξίδι στην Αμερική, από τα κολλέγια Temple και Villanova και από το ΝBA της ομάδας Washington Wizards, και δύο μπάλες μπάσκετ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων, είναι το αθλητικό σωματείο, το οποίο αφουγκράζεται τις ανάγκες των παιχτών του και προσπαθεί να τους δίνει κίνητρα στο να ανακαλύψουν και εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους, ώστε να μπορούν να εξελιχθούν ως χαρακτήρες και να είναι αποδοτικοί ως αθλητές.

Το ΔΣ ευχαριστεί επίσης τους γονείς οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου και τους εύχεται μία δημιουργική χρονιά.