Εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου ΑμΕΑ Μεγάρων γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του νοτίου τομέα της πόλης για να παρακολουθήσουν μια θεαματική βραδιά και να ενισχύσουν οικονομικά τις δραστηριότητές του.
Συνδυάζοντας ένα πολύ όμορφο θέαμα και μια φιλανθρωπική πράξη οι πολυπληθείς θεατές πέρασαν ένα διασκεδαστικό απόγευμα απολαμβάνοντας χορό και μουσική.
Χορευτικές ομάδες από σχολές χορού και άλλες συλλογικές οργανώσεις ταξίδεψαν το κοινό στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, το Χόλιγουντ, το Μπόλιγουντ και την μουσική βιομηχανία θεάματος.

Ήταν μια μουσικοχορευτική παράσταση την οποία εμπνεύσθηκε ο Μιλτιάδης Κατρακούλης ο οποίος ταυτόχρονα υπήρξε ο σκηνοθέτης αλλά και η ψυχή της διοργάνωσης.

Συντελεστές του θεάματος ήταν οι σχολές Ολυμπίας Μπεναρδή, Αγγελικής Μουρτζούκου-Δημήτρη Κεφσερίδη, Πάολα Dance, Όμιλος Λαϊκής Παράδοσης Αλκάθους και Καρία, η σχολή Bollywood Dance Athens Team, οι χορογράφοι Κέλλυ Δρίτσα και Μαίρη Ντέκα καθώς και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καπουράνη το οποίο είχε και την γενική υποστήριξη της εκδήλωσης.
Παρουσιαστής ο Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός από το τηλεοπτικό show, Your Face Looks Familiar

Η όλη εκδήλωση ήταν επίσης υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων ο οποίος παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο και πρόσφερε πολλές άλλες διευκολύνσεις.
Αξίζει να παραθέσουμε την ανακοίνωση του δημάρχου ότι στο εξής τα έξοδα κίνησης και συντήρησης του μικρού λεωφορείου του συλλόγου θα καλύπτεται από τον Δήμο Μεγαρέων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο σύλλογος απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους συντελεστές της εκδήλωσης και ο πρόεδρός του Ιερόθεος Στρατούρης ανακοίνωσε το ποσό το οποίο εξοικονομήθηκε από την εκδήλωση.