Με θλίψη και σπαραγμό εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μεγάρων και συνόδεψαν τη Νατάσα Βαρελά στην τελευταία της κατοικία στο κοιμητήριο του Δήμου Μεγαρέων το πρωί της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018.

Η αγαπημένη Νατάσα με το γλυκό χαμόγελο έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Αυγούστου αποχαιρέτησε τα εγκόσμια μετά από οξεία επιπλοκή της υγείας της.

Συντετριμμένοι οι γονείς της Δημήτρης και Ελένη και ο αδελφός της Γιάννης δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Νατάσα έφευγε για πάντα από κοντά τους.

Συγκινητικές ομιλίες, μέσα στον ναό ακούστηκαν από την εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και από προσωπική της φίλη και συνάδελφο εκ μέρους των συναδέλφων της στο κανάλι Έψιλον.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν πολλά μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.
Από τη δημοσιογραφική οικογένεια επισημαίνουμε την παρουσία του Μεγαρίτη γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη.

Από την Ένωση Κεντρώων παρευρέθηκε ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης. Επίσης Παρευρέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την ίδρυση Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Στεφάνια έστειλαν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, τα τηλεοπτικά κανάλια Έψιλον και Νέο Κανάλι, ο οίκος Medi Jeunesse, το ξενοδοχείο Kineta Beach, ο Βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας και άλλοι.