Από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη εγκαινιάσθηκε το τμήμα βρεφικής φροντίδας στον παιδικό σταθμό Νέας Περάμου την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Το νέο τμήμα δημιούργησε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων στη Νέα Πέραμο προκειμένου να αυξήσει τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Προς το παρόν η εν λόγω δομή είναι η μοναδική η οποία μπορεί να φιλοξενήσει βρέφη έως δυόμιση ετών ενώ ως τώρα οι ενδιαφερόμενες μητέρες ήταν υποχρεωμένες να αναζητήσουν λύση στη Δημοτική Κοινότητα Μεγάρων.

Το τμήμα, το οποίο είναι υπερσύγχρονων προδιαγραφών και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 12 βρεφών, διαμορφώθηκε από ίδιους πόρους του Ηρόδωρου ενώ όλος ο εξοπλισμός του ήταν χορηγία του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ.

Την ικανοποίησή του προς την πρόεδρο του Ηρόδωρου Γιάννα Ρήγα εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης δηλώνοντας:

«Η δημιουργία του βρεφικού τμήματος στον παιδικό σταθμό της Νέας Περάμου είναι έργο πολλαπλής χρησιμότητας για την πόλη και την κοινωνία. Είναι διπλή η αξία του τόσο κοινωνική καθώς εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι γονείς όσο και παιδαγωγική για τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» στην Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα για την πρωτοβουλία της αυτή και όλο το προσωπικό του νομικού προσώπου, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν».