Βήμα προς τα εμπρός κάνει ο Ευκλείδης με την προσθήκη της καλαθοσφαίρισης στα δύο ήδη υπηρετούμενα αθλήματα, του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ.

Έγινε η παρουσίαση της οργάνωσης και της νέας δομής του ΑΣ Ευκλείδης Μεγάρων την Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Με γερά οργανωμένη βάση, αρχές και όραμα ο Πέτρος Μπακαούκας, ο Τάσος Κίτσιος και οι συνεργάτες τους προχωρούν στο νέο Ευκλείδη ο οποίος φιλοδοξεί να ενισχύσει το ρόλο του στα αθλητικά πράγματα των Μεγάρων. Ο σύλλογος ξεκινά τη νέα περίοδο με νέα πρόταση και αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος Μπακαούκας Πέτρος απεύθυνε χαιρετισμό και έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν ενώ ανακοινώνοντας το νέο τμήμα καλαθοσφαίρισης, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ευκλείδης Αθλητικός είναι ένας σύλλογος στην πόλη των Μεγάρων με τμήματα σε τρία ομαδικά αθλήματα.

Ο Τάσος Κίτσιος έκανε μια σύντομη αναφορά  στην ιστορία του συλλόγου ενώ ο υπεύθυνος marketing και ανάπτυξης Σπύρος Αιγινίτης παρουσίασε το νέο έμβλημα και ανέφερε τις ενέργειες για τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του σωματείου και επιστροφή στα αρχικά του χρώματα, πορτοκαλί και μαύρο.

Ο σύλλογος διατηρεί τμήματα βόλεϊ γυναικών κατηγοριών Κ12, Κ15 και Κ17 και παρουσιάστηκε η προπονήτρια του αθλήματος, για δεύτερη συνεχή χρονιά Μαρίζα Μπεκιάρη, με εμπειρείες στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο προπονητής ποδοσφαιρικών τμημάτων Τάσος Κίτσιος ανέπτυξε τη συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου Diamond Soccer School το πρόγραμμα της οποίας εφαρμόζεται στον Ευκλείδη και υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο 10χρος μαθητής ακαδημιών – ποδοσφαιριστής του συλλόγου Ταξιάρχης Δρένης συμμετέχει στην αντιπροσωπευτική ομάδα της DSS.
Την ακαδημία παρουσίασαν ο ιδιοκτήτης της Διαμαντής Αθανασίου και ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Μίχος, παλαιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς και του εθνικού συγκροτήματος.
Η DSS έχει διακριθεί σε τουρνουά εθνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο General Manager Σπύρος Αιγινίτης παρουσίασε το νέο τμήμα μπάσκετ αναφέροντας τους προπονητές: Δημήτρη Αναστασίου, προπονητή Γ.Γ.Α-μέλος Σ.Ε. Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,
Πάνο Ντινόπουλο, καθηγητή φυσικής αγωγής-ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης,  και
Κώστα Μαργέτη, προπονητή Γ.Γ.Α-μέλος Σ.Ε. Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Χαιρετισμό μέσω βίντεο απηύθυναν οι Θανάσης Λίγκος , Ο.Κ. Ελευσίνας,
Γιάννης Δημητρακόπουλος, Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων,
Ιωάννης Φιλίππου, Πανελευσινιακός και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής εφήβων Γιώργος Βλασσόπουλος.

Υπεύθυνοι τμημάτων:
Ποδόσφαιρο: Τάσος Κίτσιος, 6937420980
Βόλεϊ: Σωτηρία Τέρη, 6936565148
Μπάσκετ: Σπύρος Αιγινίτης, 6946452026