Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2017 στο παραλιακό κέντρο ΝΙΣΣΑΙΑ, η ακαδημία μας έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς αλλά και επίσημους, γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου έτους πανηγυρικά, με χαρά, χαμόγελα αλλά και πολύ συγκίνηση.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έξι  πρόσωπα, τα οποία βραβεύσαμε και οι οποίοι έχουν βοηθήσει (και συνεχίζουν να το κάνουν έμμεσα ή άμεσα από το δικό τους πόστο) την ομάδα μας. Οι βραβευθέντες ήταν:

 • Καψής Μιχάλης, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου
 • Απόστολος Αποστόλου Τεχνικός Δ/ντής υποδομών και υπ. Δικτύου σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών
 • Ντούρος Γεώργιος, Γ. Γραμματέας Δ.Σ. ΕΠΣΔΑ
 • Χατζηάδης Κωνσταντίνος π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
 • Τζιβλέρης Κωνσταντίνος Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
 • Δρομπόνης Αντώνιος, Καρδιολόγος

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο περιβάλλον οι τιμώμενοι παρέλαβαν την πλακέτα τους και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την ομάδα μας και την μέχρι τώρα πορεία της. Σημαντικότερη σημείωση που έκαναν όλοι οι τιμώμενοι, είναι το ότι η ομάδα δεν ξεχνά αυτούς που προσέφεραν έστω και το ελάχιστο στην ομάδα.

Στην συνέχεια της βραδιάς έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣΔΑ  Κ13 για το έτος 2017, καθώς και στην ομάδα βόλεϊ που έκανε την πρώτη της κατάκτηση τροπαίου σε τουρνουά του Ασπροπύργου.

Εκτενής αναφορά έγινε και στην αγαστή συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ευκλείδη και  του ιστορικού  Α.Σ. Μεγαρικός. Μία συνεργασία η οποία βοήθησε την ομάδα του Μεγαρικού να συνεχίσει την ιστορική πορεία της απρόσκοπτα.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με την λαχειοφόρο αγορά όπου κληρώθηκαν πολλά & μεγάλα δώρα που προσέφερε η ομάδα αλλά και χορηγοί. Τα δώρα που κληρώθηκαν είναι:

 • Μία τηλεόραση 32΄΄ (δωροθέτης Ευκλείδης)
 • Ένα smartphone (δωροθέτης Ευκλείδης)
 • Ένα κολιέ γυναικείο προσφορά του χρυσοχοείου ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ Πέτρου
 • Ένα ρολόι προσφορά του χρυσοχοείου ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ Πέτρου
 • Εκατό Ευρώ σε μετρητά (δωροθέτης Ευκλείδης)
 • Πενήντα ευρώ σε μετρητά (δωροθέτης Ευκλείδης)
 • Μία δωροεπιταγή σχολικών ειδών αξίας 50€, προσφορά του βιβλιοπωλείου JOHNNY’S
 • Μία αυθεντική εμφάνιση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών προσφορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στους δωροθέτες, αλλά και στους φούρνους Αφών ΠΑΠΑΗΛΙΑ και Αφών ΓΑΡΥΦΑΛΛΗ οι οποίοι προσέφεραν όπως κάθε χρόνο την πίτα της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστίες οφείλουμε και στον πανοσιολογιότατο π. Πολύευκτο Φουσκαρή για την τιμή που μας έκανε να ευλογήσει την πίτα μας.

Τα δώρα για τα πέντε  φλουριά της πίτας προσέφερε η ομάδα μας, τα οποία ήταν από μία μπάλα για κάθε τυχερό.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης Γρηγόριος, οι Αντιδήμαρχοι Φυλακτός Κ. & Παπαπανούσης Νικ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολυχρόνης Ιερ.,  Δρυμούσης Κων., Σωτηρίου Γεωρ.,  ο Πρόεδρος της Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κολλάτας Ιωάννης, το μέλος του Δ.Σ. του ΗΡΟΔΩΡΟΥ Δομπρογιάννης Αριστ., ο τεχνικός Δ/ντής υποδομών και υπ. δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κος Αποστόλου Απόστολος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κος Τζανόπουλος Μ., ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Ντούρος Γ., ο πρόεδρος του Α.Σ. Μεγαρικός Γκοσδής Πέτρος με σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδος του.

Το Δ.Σ. της ακαδημίας μας κλείνοντας  εύχεται σε όλα τα μέλη της ακαδημίας μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει υγεία, ευημερία, ειρήνη και αγάπη.

Επίσης δεσμευόμαστε ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ακαδημία μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά της πόλης μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ο υπ. γρ. τύπου
Σωτηρίου Ιωάννης