50 περίπου πυροσβέστες από τη Δυτική Αττική των οποίων μαζί με άλλων 130 εγκρίθηκε σχέση εργασίας πενταετούς περιόδου στο Πυροσβεστικό Σώμα, ευχαριστούν τους Βουλευτές Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρα, Αντιπρόεδρο της Βουλής, και Γιώργο Κώτσηρα για όσα έπραξαν προκειμένουν να εγκριθεί η εν λόγω επαγγελματική τους σχέση.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους οι οποίοι προσλαμβάνονταν και απολύονταν περιοδικά κατά τη διάρκεια των περασμένων 11 ετών. Ζούσαν δηλαδή σε ένα καθεστώς ομηρείας.

Είναι φανερό ότι
α. Πρόκειται για έμπειρο και μάχιμο προσωπικό
β. Κάλυπταν πάγιες ανάγκες του Πυροσβεστικού σώματος.

Ακολουθούν οι επιστολές:

 1. Προς Αθανάσιο Μπούρα
  «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
  εκ μέρους των 180 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης παίρνουμε το θάρρος να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά που πιστέψατε στο δίκαιο αγώνα μας, και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που δείξατε. Με την δίκη σας συμβολή και ώθηση δόθηκε τέλος σε μια εργασιακή ομηρία πολλών ετών.Σας ευχαριστούμε και εμείς και οι οικογένειες μας για όλη την στήριξη σας! Είστε πολιτικός με ιδανικά και αξίες, πιστεύουμε σε εσάς με την ίδια δύναμη που πιστέψατε και εσείς σε εμάς».
 2. Πρός Γιώργο Κώτσηρα
  «Αγαπητέ Κύριε Κώτσηρα, Αγαπητέ μας φίλε Γιώργο.
  Κύριε βουλευτά, εκ μέρους των 180 επιλαχόντων, πλέον πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για αυτή την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρατε  έτσι ώστε να εισακουστεί το δίκαιο αίτημα μας.

  Οφείλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε γιατί από την πρώτη στιγμή μάς δεχτήκατε στη Βουλή και κάνετε εσείς με το επιτελείο σας ό,τι περνάει από το χέρι σας για να λάβει τέλος αυτή η πολυετής ομηρία για εμάς και τις οικογένειές μας.

  Ευχαριστούμε για όλα και θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας, όπως είσαστε και εσείς στη δική μας όποτε σας χρειαστήκαμε».

  Ευχαριστούμε θερμά: Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης