Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη για τη συμμετοχή συλλογικών οργανώσεων στη περιβαλλοντική δράση Let’s Do It η οποία πραγματοποιήθηκε σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο την Κυριακή 29 Απριλίου.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή στον καθαρισμό της παραλίας  Μεγάρων (Βαρέα) και της παραλίας της Νέας Περάμου.

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Άγιο Νικόλαο Βαρέας, στους μαθητές και γονείς από το 3ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων, στις εθελοντικές ομάδες Σώμα Έρευνας και Διάσωσης (ΣΕΔ) και Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών (ΟΕΜ), στους Ναυτοπροσκόπους Μεγάρων και το Τοπικό τμήμα Οδηγών, όλους όσους συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαρισμού του παραλιακού μετώπου στη Νέα Πέραμο, στα εξωτερικά συνεργεία και τους υπαλλήλους του Δήμου μας, καθώς επίσης και το ΚΤΕΛ Μεγάρων για την δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων προς και από τα σημεία συνάντησης της δράσης.

Επίσης  θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας των Μεγάρων κ. Ηλία Μουσταΐρα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Περάμου κ. Δήμο Λιώτα, για την ουσιαστική συμβολή τους και στον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης στο πλαίσιο του “Let’ s do it Greece”.»