Με το Γρηγόρη Σταμούλη κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο Χριστόφορος Μιχάλαρος σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού Ένωση Πολιτών.
Ο Χριστόφορος είναι είναι πτυχιούχος Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Μουσειολογία και Πολιτισμική Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στην Προστασία Μνημείων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
Έχει εργαστεί στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σε συντηρήσεις αρχαιοτήτων, έργων τέχνης, διατηρητέων κτιρίων και αποκατάσταση μνημείων. Έχει εκπονήσει μελέτες σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων του.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης υποδέχθηκε το Χριστόφορο Μιχάλαρο αφενός για το γεγονός ότι είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος με όραμα και φιλοδοξίες επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά, αφετέρου επειδή είναι γιος του επί χρόνια συνεργάτη και προσωπικού του φίλου Γιώργου Μιχάλαρου.

Ο κ. Σταμούλης δήλωσε: «Ο συνδυασμός μας συνεχίζει να στελεχώνεται με πολλούς νέους και ικανούς ανθρώπους που έχουν μεγάλη διάθεση για να προσφέρουν στον τόπο μας και στους συνδημότες. Καλώς όρισες Χριστόφορε στην ομάδα μας.»