Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το Μίμας – Άτταλος για την 23η αγωνιστική το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 24 Μαρτίου στο δημοτικό Στάδιο Μεγάρων και έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων με 1-0 με γκολ του Κουσίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Το ματς είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παιχνίδι κέντρου, με κατά διαστήματα ενδιαφέροντα ρυθμό και φάσεις με τον Άτταλο να κλιμακώνει την πίεσή του από το 30ο λεπτό και μετά.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Μίμας στερήθηκε τις υπηρεσίες του Σάκη Γκουτσούλα ο οποίος στο 24΄ τραυματίστηκε στην αριστερή κνήμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Άτταλος διατήρησε την υπεροχή και κατά το κατά το μεγαλύτερο μέρος του Β΄ ημιχρόνου.
Ο Μίμας όμως έκανε τις καλύτερες ευκαιρίες και ειδικότερα είχε δύο δοκάρια. Το ένα δοκάρι στο 45΄ με τον Βλαχοκυριάκο και το άλλο με ένα θεαματικό σουτ βολέ του Φουρνάρη στο 71΄ όπου αν έμπαινε μέσα θα ήταν γκολ για χαϊλάιτς.

Ενδιαφέρουσες φάσεις:
30΄ ευθύβολο σουτ εντός εστίας ο Βλαχοκυριάκος, μπλοκάρει ο Σταθόπουλος
38΄ σουτ αξιώσεων από τον Βασίλη περνάει μόλις λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι του Υφαντή
44΄ φάουλ από απόσταση 40΄ μέτρων ο Μπαγδάτογλου, εξουδετερώνει ασταθώς ο Υφαντής
45΄ η πρώτη δυνατή ευκαιρία του αγώνα, το δοκάρι του Βλαχοκυριάκου ο οποίος εξαπολύει σουτ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίκτυα παίρνει ξαφνικά φάλτσο και εξοστρακίζεται κτυπώντας το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σταθόπουλου
54΄ παράλληλη σέντρα προς την εστία του Υφαντή από Χριστοδουλίδη, περνάει μπροστά από κεφάλια αμυντικών και επιθετικών αλλά καταλήγει άουτ
71΄ δύο απανωτές ευκαιρίες ο Μίμας. Η πρώτη είναι το δοκάρι του Φουρνάρη και η δεύτερη στο ρημπάουντ. Ο Ζουμπουρλής γίνεται κάτοχος της μπάλας, τροφοδοτεί τον Βλαχοκυριάκο ο οποίος αποκλίνει αριστερά και από πολύ πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Σταθόπουλου.
77΄ σέντρα παράλληλη προς το τέρμα ο Χριστοδουλίδης, όπως στο 54΄, η μπάλα στο πίσω δοκάρι, πηδάει ο Τζελάι αλλά με κακή τοποθέτηση του σώματος και στέλνει την κεφαλιά ψηλά άουτ.
90+ ο έμπειρος Κουσίδης βρίσκεται στην πλάτη της άμυνας του Μίμα, μπαίνει στην περιοχή και αριστοτεχνικά πλασάρει τον Υφαντή γράφοντας το 0-1.

Διαιτητής: Σ. Σταθόπουλος
Βοηθοί: Γ. Χαντζίκος, Ζ. Κορέστη.
Παρατηρητής: Σπ. Τρύπος

ΑΟ Μίμας (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Υφαντής, Κουτσούμπης, Γκουτσούλας (29′ λ. τρ. Κούρσος), Συριανός, Νότα, Καραμπλάκας, Φουρνάρης, Λουκίδης (75′ Κασιμάτης), Ζουμπουρλής, Βλαχοκυριάκος, Καλαϊτζής (66′ Δέλλας).
Αναπληρωματικοί: Λέζι, Χαμπιλάι, Λεοντής

Άτταλος Ν. Π.(προπονητής Σάκης Δέδες): Σταθόπουλος, Τζαφέρης, Χριστοδουλίδης, Γαλανός, Καμαρά (46΄ Τζελάι), Καλαϊτζίδης (46’Απαζίδης), Μπαγδάτογλου, Μαριόλης, Βασίλης (66’Δρομούσης), Κουσίδης, Στρατιδάκης(72′ Ελέζι).
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Μουκέας, Μαυρίδης

***Στον αγώνα συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε αναμνηστική φωτογραφία ο Σάκης Δέδες, προπονητής του Άτταλου και ο Θοδωρής Καλαϊτζής, Γεν. Γραμματέας του Μίμα. Οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατηγορίας παίδων στην δεκαετία του 1980