Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής στα τμήματα των Δημοσίων ΙΕΚ συμπεριλαμβανομένου και του ΙΕΚ Μεγάρων
Η διαδικασία ολοκλήρωσης των εγγραφών ξεκίνησε την Πέμπτη 16/9 και θα διαρκέσει έως και την προσεχή Τετάρτη 22/9.

Η γραμματεία του ΙΕΚ Μεγάρων θα είναι ανοικτή στο κοινό από ώρας 15.00 έως 20.00. Όσοι αιτήθηκαν την εγγραφή τους στο ΔΙΕΚ Μεγάρων έχουν επιλεγεί.

Για τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν σε απλή φωτοτυπία αφενός την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, αφετέρου το απολυτήριο του Λυκείου απο το οποίο αποφοίτησαν (σε περίπτωση που ηταν ΕΠΑΛ και το πτυχίο ειδικότητας αν ειναι σχετική με την ειδικότητα στην οποία εγγράφονται) και ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο να αναγράφεται το ΑΜΚΑ (πχ βεβαίωση αποδοσης ΑΜΚΑ ή ΑΜΑ, ή φορολογική δήλωση ή εκτύπωση απο e-efka).

Επί τόπου υπογράφεται η εγγραφή. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική. Όσοι υπέγραψαν αίτηση μέσω μηχανογραφικού δεν χρειάζεται να κάνουν άλλη ενέργεια.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απόσταση ή σε αδυναμία να προσέλθετε στη γραμματεία του ΔΙΕΚ Μεγάρων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με μέηλ στο  grammateia@iek-megar.att.sch.gr , ώστε να να σας προσανατολίσσουμε για εναλλακτικούς τρόπους ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6 Οκτωβρίου.
Περί αυτού θα εκδοθεί νωρίτερα σχετική ανακοίνωση.