Κοινωνικό φροντιστήριο Δήμου ΜεγαρέωνΟ Δήμος  Μεγαρέων στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής την οποία ασκεί και θέλοντας να ενισχύσει τις οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν κοινωνικά και  οικονομικά προβλήματα θα συνεχίσει τη λειτουργία του Κοινωνικού  Φροντιστηρίου  και για το σχολικό έτος 2016-2017.FRONTISTHRIO150

Τα κριτήρια ένταξης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι κοινωνικοοικονομικά.

Για την εγγραφή των μαθητών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μεγαρέων (Μέγαρα – Νέα Πέραμος), οι οποίοι ενδιαφέρονται να  παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης από τον κηδεμόνα τους και η συνέπεια στην παρακολούθηση των μαθημάτων.

Στη Δημοτική Κοινότητα Μεγαρέων  το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στο 1ο Γυμνάσιο ενώ στη Νέα Πέραμο λειτουργεί στο πρώην δημαρχείο.

Για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου  Μεγαρέων, Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-13.00, Πλούτωνος 3 Πλακάκια, τηλέφωνα επικοινωνίας 2296029018 – 2296082895.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Επίσης ο Δήμος Μεγαρέων  καλεί τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προσφέροντας εθελοντικά  και σε σταθερή εβδομαδιαία βάση, ελάχιστο από τον χρόνο τους, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.
Το ζητούμενο είναι να μην μπει η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε σήμερα, εμπόδιο στα όνειρα των παιδιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία (Υπεύθυνη η κ. Ελένη Τανή), από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-13.00, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2296019018 – 2296082895, καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση της Κοινωνικής Υπηρεσίας: pronoiameg@gmail.com