Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων την Τρίτη 4 Απριλίου υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρηγόρη Στωμύλη.
Αντικείμενα της συνεδρίασης ήταν ο απολογισμός της περασμένης περιόδου  και ο προγραμματισμός και προετοιμασία για την νέα περίοδο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης Αντιδήμαρχος Κώστας Φυλακτός, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Ζάλης,  ο  Υποστράτηγος  ε.α. Βαγγέλης Γκιώνης, άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου  και υπεύθυνος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, εκπρόσωπος της Σχολής Πυροβολικού, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Μεγάρων και της εθελοντικής οργάνωσης ΣΕΔ.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία όλων των φορέων και Υπηρεσιών, οι οποίες εμπλέκονται στην αντιμετώπιση ζητημάτων Πολιτικής Προστασίας δήλωσε  πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες προληπτικές εργασίες και ενέργειες κι ευχήθηκε «να πάνε όλα καλά κι εφέτος δίχως ιδιαίτερα προβλήματα και προφανώς ότι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου θα συνεχίσει με υπευθυνότητα να εργάζεται έτσι ώστε όλα να πάνε καλά και το καλοκαίρι  όπως και τον περασμένο χειμώνα».