Και φέτος τηρήθηκε το πρωτόκολλο της πρωτοχρονιάς από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη.
Μαζί με τους συνεργάτες του και μέλη της Διοίκησης του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και με εκπροσώπους διαφόρων τοπικών αρχών παρευρέθηκαν στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία η οποία τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Στη συνέχεια πήγαν στο δημαρχείο όπου αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν τη βασιλόπιτα.
Αγιασμό τέλεσε ο π. Αλέξανδρος Κουργιαλής, Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Μεγάρων και Σαλαμίνος ενώ χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απηύθυνε ο Δήμαρχος.
Ο κ. Σταμούλης, απέφυγε να κάνει απολογισμό για όλα όσα έχει πράξει η Διοίκησή του αλλά παρέμεινε με έμφαση στην ενίσχυση και τη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών του Δήμου και τις θέσεις εργασίας τις οποίες δημιουργούνται από αυτές.
Για μια ακόμα φορά, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν στις δημόσιες δηλώσεις του, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου και τους συνεργάτες του, αιρετούς, μετακλητούς και χορηγούς για την σημαντική βοήθεια την οποία προσφέρουν στον Δήμο κατά την τρέχουσα περίοδο όπου ο Δήμος μόλις τα φέρνει βόλτα.
Μεγάλο μέρος του χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος ανάλωσε αναφερόμενος στον εθελοντισμό και στους εθελοντές οι οποίοι σε πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Δήμο.
Επί πλέον, όπως είχε ανακοινώσει, παρέδωσε τιμητική διάκριση στον πολυτιμότερο εθελοντή του Δήμου Μεγαρέων, κ. Φώτη Χατζόπουλο, ο οποίος απ’ όταν συνταξιοδοτήθηκε από την ΔΕΥΑΜ, προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά στο τμήμα πρασίνου και περιβάλλοντος.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε τμήμα της χορωδίας Γκρουπέττο της μουσικής σχολής Μιούζικ Αρτ του κ. Σπύρου Παπανικόλα.
Ο τυχερός του νομίσματος ς ήταν ο π. Αλέξανδρος στον οποίο ο Δήμαρχος πρόσφερε αναμνηστικό δώρο.