Έκκληση προς εθελοντές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας mayroeidh2.jpgεκπαίδευσης κάνει ο Δήμος Μεγαρέων προκειμένου να στελεχώσουν το δημοτικό κοινωνικό φροντιστήριο.
Το εν λόγω φροντιστήριο στελεχώνεται από εθελοντές δάσκαλους και καθηγητές και προσφέρεται δωρεάν σε φτωχούς και απόρους μαθητές οι οποίοι κατοικούν στο Δήμο Μεγαρέων.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βανέσα Μαυροειδή κάνει έκκληση στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα.

«Οι ανάγκες φέτος είναι αυξημένες λόγω της Οικονομικής Κρίσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι αρκετοί και τα μαθήματα ξεκίνησαν ήδη.
Ευχαριστώ εκ μέρους του Δήμου Μεγάρων όλους τους Καθηγητές και τους Δασκάλους, οι οποίοι προσφέρονται κι εργάζονται εθελοντικά αμισθί και παρακαλώ θερμά αν υπάρχουν κι άλλοι  Καθηγητές και Δάσκαλοι,  που έχουν χρόνο και διάθεση να προσέλθουν να βοηθήσουν σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια,  η οποία φανερώνει το γεγονός του αισθήματος της αλληλεγγύης, που διακρίνει ιδιαίτερα τους νέους επιστήμονες,  που ευγενώς απασχολούνται χωρίς καμία αμοιβή, να προσφέρουν γνώση στους μαθητές και να ανακουφίσουν οικονομικά τα νοικοκυριά, που έχουν ανάγκη στήριξης.
Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της Υπηρεσίας (22960 29018 – 22960 82895 – 22960 29078) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.»