Μετά από πολυετείς προσπάθειες ο Δήμος Μεγαρέων πέτυχε να ενοικιάσει από τη ΔΕΗ το οικόπεδο στη συμβολή των οδών Γεωργίου Σχινά και Σωτηρίου Δρίτσα προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Η ενοικίαση του εν λόγω οικοπέδου για τον ίδιο σκοπό αποτελούσε στόχο πολλών διοικήσεων του Δήμου από τη δεκαετία του 1990.
Ωστόσο στη δεύτερη δημαρχεία Σταμούλη κατορθώθηκε το επιδιωκόμενο.

Χωρίς να έχουν γίνει ποτέ επισήμως γνωστοί οι λόγοι της πολυετούς καθυστέρησης, αδιαμφισβήτητα ο Γρηγόρης Σταμούλης πρέπει να πιστωθεί με το κλείσιμο της υπόθεσης η οποία θα δώσει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης των Μεγάρων το οποίο επιβαρύμεται με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο κ. Σταμούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του με τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Υπογράψαμε σύμβαση με την ΔΕΗ, για να γίνει χώρος ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων το οικόπεδό της, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Μεγάρων, γωνία των οδών Σωτ. Δρίτσα και Γεωρ. Σχινά.
Επιτέλους, μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολλές πιέσεις, τα καταφέραμε και έτσι θα λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα των πολιτών, που αφορά στην στάθμευση των οχημάτων τους στο κέντρο της πόλης».