Από τον κ. Δημήτρη Τσεγκέλη, ο οποίος εξελέγη στο διοtsegkelhs_300ικητικό συμβούλιο της
Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας λάβαμε την παρακάτω επιστολή με την οποία ο κ. Τσεγκέλης ευχαριστεί τους εκπροσώπους των σωματείων που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον πρόεδρο Αθανάσιο Βασιλειάδη ο οποίος τον επέλεξε ως συνεργάτη του.

«Με αφορμή την εκλογή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας διάρκειας 2016 – 2020, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο κύριο Αθανάσιο Βασιλειάδη για την επανεκλογή του και παράλληλα την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

omospondia_gymnastikhs_300Η εκλογή μου στο ανώτατο εθνικό όργανο της γυμναστικής αποτελεί για μένα καταξίωση για λόγω ότι οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Ε.Γ.Ο μου έκαναν τη τιμή να με εκλέξουν. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και θα εργαστώ ακόμα περισσότερο στην υπηρεσία της γυμναστικής σε πανελλήνιο επίπεδο. Όσο για το σύλλογο που έχω υπηρετήσει και αγαπήσει ως Πρόεδρος της Ενόργανης Γυμναστικής του Α.Γ.Σ ΝΗΡΕΑΣ Νέας Περάμου, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο και μεγαλύτερη καταξίωση του στον ελλαδικό χώρο.

Το άθλημα της γυμναστικής (ΕΝΟΡΓΑΝΗ – ΡΥΘΜΙΚΗ – ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ) έχει δώσει κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις και ελπίζω από τη θέση μου στο Δ.Σ της Ε.Γ.Ο να μπορέσω να ενισχύσω τη βάση του αθλήματος στην περιοχή μας και την προσέλευση περισσοτέρων παιδιών στους αθλητικούς  χώρους του Δήμου μας.

Τέλος, αισιοδοξώ ότι όλοι οι άνθρωποι της γυμναστικής θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και όλοι μαζί να ανεβάσουμε ψηλότερα την ελληνική γυμναστική. Να παραμείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας βάζοντας σε πρώτο πλάνο τους ίδιους αθλητές μας ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Με τιμή
Δημήτριος Τσεγκέλης