Με ειδική ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Άρη Δρίτσα, αθλητή δρόμου μετ’ εμποδίων για την πρόσφατη επιτυχία του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Άρης κατέλαβε την πρώτη θέση στα 400 μ. με εμπόδια στην Κωνσταντινούπολη με χρόνο 51.86 και καταγράφεται ως ο πρώτος Μεγαρεύς ο οποίος κατακτά χρυσό σε Βαλκανικούς αγώνες.

Σήμερα έχει βελτιώσει την ατομική του επίδοση σε 51.67 η οποία είναι φέτος η τρίτη καλύτερη στην Ευρώπη έχει δε προκριθεί και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να συμμετάσχει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων το οποίο διεξάγεται από 10 έως 15 Ιουλίου στην πόλη Τάμπερε της Φινλανδίας.

Το μήνυμα  του Δημάρχου Μεγαρέων:

«Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας Αρη Δρίτσα, στον πρώτο Μεγαρίτη Βαλκανιονίκη, που μας έκανε περήφανους με την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου, στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Του εύχομαι να έχει επιτυχίες πάντοτε στη ζωή του (εντός κι εκτός στίβου) και να ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών εκπροσωπώντας επαξίως τον ιστορικό Σύλλογο του Ολυμπιακού, τα Μέγαρα και την Ελλάδα.»