Η ΛΕΜΜ, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Άρτεμις το τριήμερο 23 – 24 – 25 Οκτωβρίου 2020, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον τρίτο και τέταρτο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας, μαζί με τον δεύτερο αγώνα κυπέλλου SUPERMOTO, μετά την επιτυχή διεξαγωγή του πρώτου και του δεύτερου αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας τον προηγούμενο μήνα.

Οι συμμετοχές του αγώνα ξεπέρασαν το αναμενόμενο για την δύσκολη εποχή που ζούμε. Την Κυριακή τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο Υπουργός Αθλητισμού κύριος Αυγενάκης, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΠΠΤ, κατά την διάρκεια της παραμονής του είχε την ευκαιρία να οδηγήσει εντός του αυτοκηνιτοδρομίου μαζί με τους αθλητές της κατηγορίας SS600. Τα μέλη της ΛΕ. Μ. Μ. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπουργό για θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρουσία του δημάρχου κυρίου Σταμούλη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μεγάρων και ιδιαίτερα την πρόεδρο το ΝΠΔΔ  Ηρόδωρος κυρία Γιάννα Ρήγα για την πολύτιμη βοήθεια της.