Διευκρινιστική επιστολή του προέδρου του συλλόγου Γεράνεια Κινέτας έφτασε στο geraneia_kinetaγραφείο μας.
Με την επιστολή διευκρινίζονται τα όσα αναγράφηκαν στην προηγούμενη επιστολή τους αναφορικά με τις πρωτοβουλίες του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Δαλάκα και της νόμιμης εκπροσώπησης των συλλόγων στην Ομοσπονδία.

Η επιστολή:

«Σχετικά με επιστολή του Συλλόγου μας που αναφέρεται στους προβληματισμούς μας για την Πρωτοβουλία Βαρελά, όσον αφορά την εγκληματικότητα, διευκρινίζουμε τα παρακάτω:
Στόχος μας δεν είναι να εναντιωθούμε στις δράσεις και πρωτοβουλίες του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας κ. Δαλάκα, εφόσον κινείται μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων των οργάνων της Ομοσπονδίας. Δεν γνωρίζαμε ότι συγκεντρώθηκαν Υπογραφές και πολλά μέλη μας δικαιωματικά αντέδρασαν γιατί δεν καλέσαμε και αυτούς να συμμετάσχουν, στην μαζική διαμαρτυρία και το μαθαίνουν εκ των Υστέρων.
Κύρια θέλαμε να τονίσουμε πως η Ομοσπονδία και οι Σύλλογοι πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά και συλλογικά, και όχι να θίξουμε προσωπικά τον κ. Δαλάκα. Επίσης να τονίσουμε πως ”εκπρόσωποι” συλλόγων όπως π.χ. της Περιοχής Γαλήνης δεν πρέπει να έχουν θέση στο προεδρείο της Ομοσπονδίας [ταμείο], αφού είναι γνωστό πως δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος συλλόγου. Ευχαριστούμε.

Πολυβιος Τσιρκας»