Από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κινέτας λάβαμε δελτίο τύπου μέσω του οποίου τα μέλη του διαμαρτύρονται για αποκλεισμό τους από σύσκεψη του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου και Υπηρεσιακών Παραγόντων σχετική με την εκτέλεση έργων στην περιοχή.
Σύμφωνα με το εν λόγω δελτίο, ο κ. Σταμούλης απαίτησε από τα μέλη να μην να μην παρίστανται στη σύσκεψη.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου

«Την Τρίτη 20/9/2022, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σταμούλη, συνεκλήθη σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα Κινέτας – με θέμα τα εκτελεστέα από την Περιφέρεια Αττικής έργα – με τη συμμετοχή του του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Λ. Κοσμόπουλου, του υπεύθυνου αντιδημάρχου και του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και επιβλέποντος της αρμόδιας τεχνικής εταιρίας καθώς και άλλων παραγόντων.
Κατ΄ απαίτηση του Δημάρχου αποπέμφθηκαν από τη σύσκεψη όλοι οι παρόντες Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Θωρούμε την ενέργεια του Δημάρχου επιεικώς απαράδεκτη και παντελώς αντιδημοκρατική, καθώς αποτελεί συνέχεια της πάγιας τακτικής απαξίωσης, του με καθολική συμμετοχή εκλεγμένου Κοινοτικού Συμβουλίου της Κινέτας.
Αιδώς Αργείοι!»

Σχετικά με το θέμα ο κ. Σταμούλης, αιτιολογώντας την απόφασή του, δήλωσε ότι επρόκειτο για μια απολύτως τεχνικής φύσεως σύσκεψη στην οποία εξετάστηκαν μόνο τεχνικά θέματα και αποκλειστικό σκοπό είχε την επίλυση τεχνικών ζητημάτων και την απρόσκοπτη συνέχιση και εξέλιξη των έργων. Εξ ου και το γεγονός ότι συμμετείχαν Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας.