Η τοποθέτηση του Μεγαρίτη Γιώργου Κουμπέτσου στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε στελέχη της κοινωνίας στο Δήμο Ελευσίνας.
Διαμαρτύρεται ο επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Eco-Elefsis Χρήστος Χριστάκης για το γεγονός, επισημαίνοντας ότι για μια ακόμα φορά δεν επελέγη Ελευσίνιος στο τιμόνι της Διοίκησης του ΟΛΕ.
Θεωρούμε εύλογη τη διαμρτυρία του κ. Χρηστάκη αλλά δεν παύει να μας χαροποιεί το γεγονός ότι επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένα τοποθετήθηκε ο εκ Μεγάρων πολιτικός μηχανικός Γιώργος Κουμπέτσος.

Η παρακάτω ανάρτηση εμφανίστηκε στον προσωπικό λογαριασμό Facebook του κ. Χρηστάκη.

“Δεν ξεκινούν καλά, μα καθόλου καλά!
Για άλλη μια φορά η πολιτεία δεν εμπιστεύτηκε το τιμόνι της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ) σε συμπολίτη! Με χθεσινή απόφασή του το ΤΑΙΠΕΔ διόρισε νέο Πρόεδρο τον πρώην Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Κουμπέτσο Γ. και νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Υποναύαρχο ε.α του Λιμενικού Σώματος κ. Καμαρινάκη Απ.

Παντελώς απαράδεκτος, έως και προκλητικός, ο αποκλεισμός από την Διοίκηση του ΟΛΕ (με την ιδιότητα του φυσικού Προσώπου) του Δημάρχου της Ελευσίνας!

Σημ: Το ΤΑΙΠΕΔ δεν αποφασίζει μόνο του χωρίς την συναίνεση του Υπουργείου Ναυτιλίας…”