Διαμαρτυρία προς την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Μεγάρων «Ηρόδωρος» Γιάννα Ρήγα σχετικά με τη μη παραχώρηση αθλητικού χώρου εκφράζει ο ΑΣ Ευκλείδης.

Συγκεκριμένα το εν λόγω αθλητικό σωματείο ζήτησε τη χρήση ενός αθλητικού χώρου αλλά δεν του παραχωρήθηκε παρόλο που έχουν λήξει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των σωματείων τα οποία τον μοιράζονται.

Παρά το γεγονός ότι ο Ηρόδωρος και ειδικότερα η κ. Γιάννα Ρήγα πάντοτε αντιμετωπίζουν με καλή διάθεση το θέμα παραχώρησης αθλητικών χώρων οι εκπρόσωποι του Ευκλείδη αποδίδουν αυθαιρεσία στην πρόεδρο./

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση.

«Οι δηµοτικοί χώροι άθλησης δεν σας ανήκουν κα Ρήγα

Mε την από 21/05/2018 επιστολή μας σας ζητήσαμε για τον επίσημο αγώνα της ΕΠΣΔΑ να μας παραχωρήσετε το γήπεδο 11×11 του Σταδίου Μεγαρέων Ολυμπιονικών προκειμένου να αγωνισθεί η ομάδα παίδων (ηλικία 2003-2004). Το αίτημά μας τελικά απορρίφθηκε χωρίς καμία αιτιολογημένη απάντηση από εσάς.

Ερωτούμε λοιπόν:

  • Mε ποιο σκεπτικό απορρίφθηκε το αίτημά μας, εφ’ όσον άλλοι επίσημοι αγώνες δεν υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο και την συγκεκριμένη ημερομηνία (Τετάρτη 23/5 και ώρα 17:00)
  • Επίσης, όπως γνωρίζετε, όλες οι τοπικές ομάδες Βύζας, Μικρασιατική, Μεγαρικός έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και δεν χρησιμοποιούν πλέον τον εν λόγω αγωνιστικό χώρο

Πιστεύουμε πως όλοι οι δημοτικοί χώροι άθλησης είναι δίκαιο να χρησιμοποιούνται από όλους τους Συλλόγους των Μεγάρων (και όχι επιλεκτικά), ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για επίσημους αγώνες. Αναμένουμε την απάντησή σας».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Καράμπελας Κωνσταντίνος

Ο Γ. Γραμματέας
Κίτσιος Αναστάσιος