Την 10η Σεπτεμβρίου 2020 απογευματινές ώρες στον φιλόξενο χώρο των γραφείων του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Λουτροπύργου λοποιήθηκε πρόγραμμα με αποδέκτες παιδιά της περιοχής του Λουτροπύργου μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΠΕΣΑΛ.

Συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο τοποθετήθηκε προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και αφού τα παιδιά ενημερώθηκαν για την σημασία των πινακίδων σήμανσης, τη θέση στο όχημα καθώς και τις προϋποθέσεις ενός σωστού πεζού συνέχισαν στην πρακτική εκπαίδευση.
Όλα τα παιδιά, χρησιμοποιώντας προστατευτικό κράνος ασφαλείας, κινήθηκαν σύμφωνα με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
Στο τέλος του προγράμματος, απονεμήθηκε σε κάθε παιδί βεβαίωση συμμετοχής και το βιβλίο του μέλους μας κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου με τίτλο ‘’Λέα Λεοπούλου’’.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του ΠΕΣΑΛ κ. Γεώργιος Κριτσιωτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λαυτέρης Κοσμόπουλος και το μέλος του ΔΣ του ΠΕΣΑΛ κ. Αλέξανδρος Πανταζής.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Bequest για τη συνδρομή της με υλικοτεχνικά μέσα στη δράση.

Οι δράσεις της My Grand Road συνεχίζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον μέχρι να μηδενιστούν οι νεκροί στην άσφαλτο.

Η δράση υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.