Άρθρο της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων Χρυσής Αυγής σχετικό με την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των ελλήνων.
Ειδική αναφορά γίνεται στις προθέσεις του Υπουργού Παιδείας σε  θέματα εθνικής και θρησκευτικής φύσηςXRYSH_AYGH_MEGARWN_200


«Το Ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, αυτό βέβαια ενοχλεί τους άθεους και ανθέλληνες μαρξιστές του σύριζα και γι αυτό βλέπουμε ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να ξεριζώσουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση που οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες περιόδους της Ιστορίας τους, ακόμη και όταν έμειναν σκλαβωμένοι για 400 χρόνια υπό τον οθωμανικό ζυγό.

Πριν λίγες μέρες ο Φίλης προανήγγειλε την κατάργηση των Θρησκευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και την αντικατάσταση τους με το μάθημα «Ιστορίας των Θρησκειών», δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει και την συναίνεση της ψευτοδεξιάς του Μητσοτάκη. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό καθώς στην ετήσια εγκύκλιο για την λειτουργία των σχολείων της χώρας που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας αφαίρεσαν κάθε αναφορά στην πρωινή προσευχή αλλά και στην έπαρση της Ελληνικής Σημαίας. Και όλα αυτά σε μια χώρα που η πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Πρόκειται για μια μεθοδευμένη κίνηση που έχει σαν σκοπό να σβήσει την οποιαδήποτε Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση οφείλει και έχει χρέος να περάσει το σχολείο στον κάθε νέο Έλληνα. Η κυβέρνηση κάνει όσες ενέργειες μπορεί ώστε να μην υπάρχει κανένα Ελληνικό στοιχείο σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Πρέπει όμως κάποιος να θυμίσει σε όλους αυτούς πως εδώ είναι Ελλάδα και πως μπορεί να προσπαθούν να αλλοιώσουν το Ελληνικό στοιχείο στέλνοντας στα Ελληνικά σχολεία χιλιάδες λαθρομετανάστες και κάνοντας ότι μπορούν ώστε τα Ελληνόπουλα να μην διαπαιδαγωγηθούν με τα εθνικά και θρησκευτικά ιδεώδη όπως θα όφειλε να κάνει ένα σωστό εκπαιδευτικό σύστημα. Να γνωρίζουν όμως πως η Χρυσή Αυγή θα είναι εναντίων όλων όσων προσπαθούν να αλλοιώσουν και να εξοντώσουν την Ελληνική συνείδηση. Και να τους θυμίσουμε την φράση του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου «Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται μέσα στα σχολεία».

Τ.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο: 69 56608710-2296023375
Τρίτη 18:00-20:00
Πέμπτη 18:00-20:00