Την ουραγό ΑΕ Ζεφυρίου νίκησε, εντός έδρας, ο Βύζας με 2-1 στο ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν ικανοποίησε τους λιγοστούς οπαδούς του και επιμήκυνε τον προβληματισμό σε φίλους και συνεργάτες του.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν φτωχό θέαμα με λίγες φάσεις και κατά συνέπεια περιορισμένο ενδιαφέρον. Οι μεν φιλοξενούμενοι για 75 λεπτά είχαν παραταχθεί αμυντικά ο δε Βύζας παρά την υπεροχή του ήταν κομμένος σε δύο κομμάτια. Η άμυνα και η επίθεση ήταν ασύνδετες με φανερή την απουσία των Λάλα και Διονυσόπουλου οι οποίοι αποχώρησαν μετά την έβδομη αγωνιστική.

Οι φάσεις στα καρέ των ομάδων ήταν λιγοστές με τον Βύζαντα να έχει ένα δοκάρι με τον Εμετό και μια ευκαιρία που δεν χάνεται από τον Δρίτσα.

Φάσεις και γκολ
2΄ χαμένη ευκαιρία του Γ. Κλωνάρη από την μικρή περιοχή, εξωστρακισμός της μπάλας και απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΕΖ Δημητρίου

5΄ σέντρα σουτ του Πουμπουρίδη ο οποίος μπήκε μόνος από αριστερά προς την εστία του Βύζα, η μπάλα μόλις άουτ

11΄ κεφαλιά του Γ. Κλωνάρη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου μετά από σέντρα του Κουρκούτη

43΄ χαμένη ευκαιρία, προ του Δρίτσα έδιωξε με τα πόδια ο Δημητρίου

45΄ 1-0 ο Δρίτσας με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος σέντρα από δεξιά του Μάλλη

51΄ Εμετό (αυτός και οι άλλοι αμυντικοί πήραν επιθετικές οδηγίες στο Β΄ ημίχρονο) σκαστή κεφαλιά και πρόσκρουση στο οριζόντιο δοκάρι.

60΄ 2-0 φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα μεταξύ των δύο ημικύκλιων, σέντρας και μεγάλης περιοχής, το οποίο κέρδισε ο Γ. Κλωνάρης. Κτύπησε εύστοχα ο Κουρκούτης αφήνοντας άναυδο τον τερματοφύλακα Δημητρίου

64΄ 2-1, ψυχρολουσία. Στη γραμμή της σέντρας γίνεται κακή συνεννόηση των μέσων και χάνει την κατοχή ο Κουρκούτης, Γίνεται κάτοχος της μπάλας ο Άγγελος Σφακιανάκης ο οποίος είδε ότι ο Κατσικούρης βρισκόταν εκτός εστίας, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του αλλάζοντας έτσι την μορφή του παιχνιδιού.

69΄ ο Δρίτσας χάνει ευκαιρία που δεν χάνεται αφού έχει ντριμπλάρει τον τερματοφύλακα ανοίγεται αριστερά, δέχεται μαρκάρισμα των αντιπάλων του, σουτάρει με αριστερό εσωτερικό προς το τέρμα και ενώ η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα έρχεται από το πουθενά ο Ζέρβας και σώζει την ομάδα του από βέβαιο γκολ.

74΄ Ευκαιρία να σκοράρει ο Άγγελος Σφακιανάκης προ του Κατσικούρη

90΄+ χέρι του Κατσικούρη ένα μέτρο έξω από την αριστερή κάθετη της μεγάλης περιοχής, το φάουλ χτύπησε ο Πουμπουρίδης, επικίνδυνο χτύπημα, πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους ο Κατσικούρης και έσωσε την εστία του από τα χειρότερα.

Διαιτητής: Σ. Σταθόπουλος
Βοηθοί: Δ. Ντζουροπάνος, Γ. Φούρκας
Παρατηρητής: Σπ. Τρύπος
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

Βύζας (Β. Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Εμετό, Κουρκούτης, Μάλλης, Κλωνάρης Π., Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος (36΄ Τσίγκρης)
Αναπληρωματικοί: Πανταζής, Μήτσος, Κουφής, Μουσκάι, Βασίλαινας, Λιόσης

ΑΕ Ζεφυρίου (Π. Λουμάκης): Δημητρίου, Ρόντος, Τσεκάι, Ζέρβας, Σφακιανάκης Αν., Σφακιανάκης Κ. (80΄ Παπαδόπουλος), Καπουράνι, Μπουλάς, Πουμπουρίδης, Σφακιανάκης Αγγ., Τσαλερίδης (63΄ Ιακωβίδης