Σε μια εξόχως εντυπωσιακή εμφάνιση η ΝΕΜ επιβλήθηκε του Άρη Νικαίας με 100-69, σκορ ημιχρόνου 53-41, στο πλαίσιο της4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.
Η ΝΕΜ διάνυσε νικηφόρα και τα 4 δεκάλεπτα με μόνη “κοιλιά” στα πεντέμιση πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου όταν οι Νικαιώτες κάλυψαν τους 10 πόντους της διαφοράς του πρώτου δεκαλέπτου, 28-18, και ισοφάρισαν 36-36.
Παρά την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου, δεν επέτρεψε ποτέ στον Άρη να πάρει κεφάλι στο σκορ έστω και έναν πόντο.
Με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο, αντεπιθέσεις, κερδισμένες μάχες στη ρακέτα, ευστοχία πέτυχε το πρώτο τριψήφιο σκορ της χρονιάς.
Πριν το σφύριγμα δύο ήταν οι προβληματισμοί του Γιώργου Μάνταλου.
Η προέλευση από μια οριακή ήττα στην Κρήτη και ο τραυματισμός και η μη συμμετοχή του Σωτήρη Καραποστόλου.
Ωστόσο τίποτε δε φάνηκε να μειώνει την αγωνιστικότητα της ομάδας και την αυτοπεποίθηση των παικτών
Ο Μάνταλος έδωσε συμμετοχή και στους 12 παίκτες.
Παρά την εμφατική νίκη της ομάδας, στη συνέντευξη τύπου η οποία ακολούθησε, ο προπονητής εξέφρασε τον προβληματισμό του για το τι μέλει γενέσθαι στον επόμενο μήνα που το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω πανδημίας και κλείνουν τα προπονητήρια.
Παρά το ότι δήλωσε ξεκάθαρα το σεβασμό του προς τις αποφάσεις της πολιτείας για το ευρύ καλό της χώρας, αναφέρθηκε στη ζημιά την οποία θα υποστεί ο αθλητισμός γενικότερα.

Τα δειάλεπτα: 28-18, 25-23, 24-14, 23-14

Διαιτητές: Αποστολίδης, Ι. Ορφανός, Π. Χρηστίδης
Γραμματεία: Μοσκόβης, Αντωνίου, Πάλλας
Παρατηρητής: Π. Τηγάνης
Γιατρός: Δημ. Χατζόπουλος

Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Γ. Μάνταλος, Π. Ζωντός) Ραζής 5 (1), Κοντόπουλος, Γκάτζιας 17(4), Αγγελόπουλος 7(1), Μπατής 8(2), Λούκας, Τζάιδας 4, Κοντραφούρης 14, Χάσα 8, Δομπρογιάννης 20(1), Καραμανλής 9, Καλιανιώτης 8

Άρης ΓΝΟ (Καράμπελας, Ντακοβάνος): Μπουρίτης, Τζώρτζης 3(1), Παπαδής 9(2), Καρυστινός, 11(3), Πρίτσος, 5(1), Κόλλιας 7, Φρούσκλιας 11(3), Πεταλάς, Καραβανάς, Κρητικός 20(2), Κάππης, Παπαδάκης 3(1)