Χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα «ΑΝΝΑ»  κατέκτησε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής το οποίο διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020 στα Τρίκαλα.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν  26 σύλλογοι, 60 ομάδες, 420 αθλήτριες  από ολη την Ελλάδα και παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα του πολύ ανερχόμενου αθλήματος της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Ο Όμιλος Φιλων Αθλητισμου και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων συμμετείχε στους αγώνες με ομάδα η οποία αποτελείτο απο 6 αθλήτριες και κατάφερε με καταπληκτικη εμφάνιση να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 12-14 ετών.

Οι αθλήτριες του συλλόγου  Αναστασία Αρναουτοπούλου, Αικατερίνη Βούλτσου, Λήδα Σκλαβούνου, Αικατερίνη Πέγκου, Μαρία Πέγκου, Αναστασία Ρέστη, αγωνίστηκαν με πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής Μαρία Κωνσταντίνου.

Η ονομασία της ομάδας  με τον τίτλο ΑΝΝΑ αφιερώνεται στη μνήμη της Ολυμπιονίκου  ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΥ η οποία είχε όνειρο την δημιουργία ομάδας αισθητικής ομαδικής γυμναστικής στον σύλλογο.

Οι καθημερινές προσπάθειες  των αθλητριών, των προπονητριών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την ανάπτυξη του αθλητισμού  αποφέρουν καρπούς και δίνουν ικανοποιήση και δύναμη σε όλους ώστε να συνεχίσουν.
Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια για την επιτυχία τους και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Κλεάνθης Βαρελάς