Συγχαρητήρια επιστολή δημοσιεύει ο Βύζας Μεγάρων για την επανακάμψασα στην ποδοσφαιρική PODOSFAIRO_PODIA_MPALLAδράση ομάδα  Α.Ο. ΜΙΜΑΣ Μικρασιατική από τον συνοικισμό Μελί Μεγάρων

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ, της ιστορικής ομάδας των Μεγάρων (που ανέκαθεν είχε στις τάξεις της ποδοσφαιριστές από το Μελί), συγχαίρουμε την προσπάθεια της προέδρου αλλά και των μελών του Δ.Σ. της Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ που προχώρησαν στην επανασύσταση της.
Ευχόμαστε καλή πορεία στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ, αλλά και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η διοίκηση της ομάδας.
Φαίνεται πως οι ατέλειωτες ώρες συζητήσεων αλλά και ποδοσφαιρικών αναμνήσεων από τις επιτυχίες των ποδοσφαιρικών θρύλων της συνοικίας Μελί που δόξασαν αλλά και τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα του Βύζαντα, ήταν «η φλόγα» που άναψε για την επανασύσταση της Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ.

Πιστεύουμε πως με αγαστή συνεργασία, τόσο με το Δ.Σ. της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, όσο και με τα Διοικητικά Συμβούλια των υπολοίπων ομάδων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, δεν θα χαθεί κανένα ταλέντο από την περιοχή μας.
Γιατί ο στόχος όλων μας πρέπει να είναι κοινός και να σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του τοπικού μας ποδοσφαίρου.»