Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερο το αποτέλεσμα από την εντός έδρας ισοπαλία για τον Βύζαντα για την 14η αγωνιστική  με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας.
2-2 το αποτέλεσμα με γκολ των

45΄ 1-0 Γκουγκούλης
64΄ 1-1 Παπακωνσταντίνου
69΄ 2-1 Δρίτσας
71΄ 2-2 Κακοσίμος

Με εμφανή την απουσία του Νίκου Λάλα στη θέση του πλέη μέηκερ ο Βύζας παρέδωσε το κέντρο στους φιλοξενουμένους.
Αν και το 1-0 ήταν σκορ του ημιχρόνου, αποτελεί μάλλον τιμωρία του ΠΑΟΚΜ ο οποίος έχασε 4 κλασσικές ευκαιρίες στο 14΄, 24΄ και 36΄ με τους Λογοθέτη, Λάσκο-Λογοθέτη και Ριζάι αντίστοιχα.
Έως το 40΄ η επιθετική τακτική του Βύζαντα εξαντλούνταν έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η τοποθέτηση του Καραγιάννη στη θέση του Λάλα, λύση ανάγκης, όχι μόνο δεν έφθανε αλλά η αποδυνάμωση του κέντρου της άμυνας άφησε μόνο του τον Εμετό ο οποίος πρόσφερε το καλύτερο δυνατό στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Βύζαντα να δέχεται την ισοφάριση με ατομική προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου στο 64΄, να προηγείται με 2-1 με γκολ του Δρίτσα ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σε σύγχυση των αμυντικών του ΠΑΟΚ και να δέχεται στο 71΄ την ισοφάριση μετά από φάση διαρκείας και άνοιγμα της αμυντικής του διάταξης.

Διαιτητής: Α. Αλιάγας, χωρίς προβλήματα
Βοηθοί: Ν. Καπρέτσος, Ε. Μηλιώνης
Παρατηρητής: Σπύρος Τρύπος
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

Βύζας (Α. Θεοδωρόπουλος): Ανδρέου, Πανταζής, Γκάτσιος, Βουρνάζος, Αντύπας, Εμετό, Δρίτσας,  Καραγιάννης, Παρθενόπουλος, Γκουγκούλης, Μουσκάι
Αναπληρωματικοί: Χριστόπουλος, Μήτσος, Μαλλιώρης, Ξενάκης, Φρυγανάς

ΠΑΟΚ Μάνδρας (Μ. Κάσδαγλης): Τσαπάρας, Κακοσπιμος, Πετσίτης (73΄ Πέτρου Β.), Βλάχος, Πέτρου Α., Θεοδωρόπουλος (28΄ λ.τρ. Βόγκας), Λογοθέτης, Κουβίδης (58΄ Μαντζιούρας), Ριζάι, Λάσκος, Παπακωνσταντίνου
Αναπληρωματικοί: Σγουρόπουλος, Λόλι, Αθανασίου, Σεφαντίνογλου

***Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Οδυσσέα Πασσαλή