Ευκαιρίες στα δικά της παιδιά ξεκινάει και δίδει ο Βύζας Μεγάρων, γεγονός το οποίο δείχνει το ενδιαφέρον της διοίκησης να το πράξει, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του προέδρου Λεωνίδα Νικολάου.

Όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος του Βύζαντα Λεωνίδας Νικολάου, στον σχεδιασμό της νέας διοίκησης αλλά και του προπονητή Ιεροθέου Μαργέτη, περιλαμβάνετο εξ αρχής η ενίσχυση της αδτρικής ομάδας με ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, δηλαδή από την ακαδημία του.

Σε εφαρμογή του συγκεκριμένου σχεδιασμού, η διοίκηση του Βύζαντα δίνει ευκαιρία σε 9 Μεγαρίτες ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν στην ανδρική ομάδα κατά την νέα περίοδο.
Οι έφηβοι παίκτες, το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και είχαν την πρώτη επαφή με τον πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης αλλά και τον γενικό αρχηγό Μάκη Πανταζή.
Η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει επίσημα πως στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκουν πλέον οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2000.BYZAS_9_PODOSFSTES_STH_MEGALH_OMADA_1_550

Οι ποδοσφαιριστές ανακοινώνονται όπως απεικονίζονται στην φωτογραφία

Από αριστερά: Σωτήρης Μαυρονάσος (μεσοεπιθετικός), Ραφαήλ Τσίγκρης (αμυντικός), Νίκος Μήτσος (τερματοφύλακας), Χρυσόστομος Βασίλαινας (μέσος), Γιώργος Χριστόπουλος (αμυντικός), Μάριος Μουσκάι (μεσοεπιθετικός), Ιερόθεος Δρίτσας (επιθετικός), Άγγελος Πανταζής (μεσοεπιθετικός).

Σημείωση: Από την φωτογραφία απουσιάζει ο Ανδρέας Μήτσος (αμυντικός).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ καλωσορίζουν στην ανδρική ομάδα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και εύχονται υγεία και λαμπρή  ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.