Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη είχαν μέλη της νέας διοίκησης του Βύζαντα το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου 2016.DHMOTIKO_GHPEDO

Τα κυρίως θέματα τα οποία συζητήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών ήταν το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου και η οικονομική στήριξη της ομάδας.
Σκοπός του Βύζαντα είναι

  • να επιστρέψει και να αγωνίζεται στην φυσική του έδρα το συντομότερο δυνατό. Δηλαδή να προπονείται και να αγωνίζεται στο ιστορικό γήπεδο της 28ης Οκτωβρίου στο οποίο συνάμα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και η φετινή προετοιμασία.
  • Εξ ίσου σημαντικό θέμα το οποίοι τέθηκε ήταν η ανάγκη ο Δήμαρχος να υποστηρίζει την ομάδα στην εξεύρεση χορηγών.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ήδη η Δημοτική Υπηρεσία Πρασίνου έχει αναλάβει την αναζωογόνηση και συντήρηση του χλοοτάπητα ο οποίος θα χρησιμοποιείται έως και  την αναμενόμενη ανακατασκευή του γηπέδου και την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ
Όπως και κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο κ. Σταμούλης δήλωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι θα συνεχίζει να συνομιλεί με εν δυνάμει χορηγούς και να στηρίζει τα οικονομικά αιτήματα του Βύζαντα

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και από τις δύο πλευρές υπήρξε κατανόηση, αφενός για τις δυσκολίες οι οποίες ισχύουν εν μέσω της κρίση και αφετέρου για το γεγονός ότι ο Βύζας αποτελεί άυλο κεφάλαιο για την πόλη των Μεγάρων

Στην συνάντηση εκτός του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχάλαρος, ο Αντιδήμαρχος Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο Αντιπρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννης Σταμούλης και ο Πρόεδρος του ΣΔΚ Μεγάρων Ηλίας Μουσταΐρας.
Τον Βύζαντα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου, οι αντιπρόεδροι Κ. Οικονομόπουλος και Σ. Κοροπούλης, η Γεν. Γραμματέας Σμαρώ Δεμερτζή, ο Ταμίας Θωμάς Βαλτάς και ο Διοικ. Σύμβουλος Σωτήρης Στρατούρης.