Ευχαριστίες προς κάθε κατεύθυνση απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο του Βύζαντα για την βοήθεια την οποία λαμβάνει από πολλούς για να σταθεί στα πόδια του.Βύζας Μεγάρων, Βύζας
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι το όνομα Βύζας είναι ταυτισμένο με την ιστορία των Μεγάρων αλλά επί του θέματος, είναι ταυτισμένο με την ποδοσφαιρική ιστορία της σύγχρονης πόλης.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί αυτούς που με κάθε τρόπο έχουν προσφέρει βοήθεια στο σωματείο εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας και της αγωνιστικής περιόδου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ευχαριστούν το Δ.Σ. των παλαιμάχων του Βύζαντα για την πρόθεσή τους να καλύψουν οικονομικά μέρος του αθλητικού υλικού της ομάδας μας (μπάλες), ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασί.
Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ (δρόμος Πάχης), για την αγορά του αθλητικού υλικού της προετοιμασίας της ομάδας μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Φωτίου για την άμεση ανταπόκρισή τους όσον αφορά στις εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο, την φυσική έδρα του Βύζαντα.
Τέλος ευχαριστούμε και την πρόεδρο του «Ηρόδωρου»  κ. Γιάννα Ρήγα για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου αλλά και αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο παλιό γήπεδο του Βύζαντα, στο οποίο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος: Λεωνίδας Νικολάου
Η γραμματέας: Σμαρώ Δεμερτζή»