Παραιτήθηκε διαχωρίζοντας τη θέση του από το νέο διοικητικό συμβούλιο του Βύζαντα ο Γιώργος Αλμπάνης.ALBANHS_GIWRGOS
Ο κ. Αλμπάνης παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του συμβουλίου την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 κατά την οποία εκλέχτηκε το νέο προεδρείο.
Σε επικοινωνία του με το Megaraorg ο παραιτηθείς σύμβουλος δήλωσε ότι διαπίστωσε μεγάλη διάσταση απόψεων μεταξύ των συναδέλφων του και του ιδίου.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ο διαχωρισμός μεταξύ των ακαδημιών και της πρώτης ομάδας με το αιτιολογικό ότι οι ακαδημίες είναι αυτοχρηματοδοτούμενες.
Η παραίτησή του, δήλωσε, είναι οριστική και αμετάκλητη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Θα ήθελα να δηλώσω την παραίτηση μου από το ΔΣ ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας και αντιληψεων και θα ήθελα να πω στα (νέα μυαλά)  να συνεχίσουν το σοβαρό έργο που έγινε τα τελευταία 2 χρόνια στην ακαδημία της ομάδας!!!
Καλή συνέχεια σε όλους!!!”

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Αλμπάνη αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ψηφίστηκε από μεγάλο αριθμό μελών κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση σε σειρά επιτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλος αριθμός μελών του Βύζαντα εκτίμησαν θετικά την προσφορά του στον σύλλογο.