Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων προχωρά ο Δήμος Μεγαρέων στην Κινέτα μετά από χρόνια.
Αυτό είναι και το αντισταθμιστικό όφελος το οποίο δέχεται η περιοχή μετά την καταστροφική πυρκαγιά και την πλημμύρα η οποία την ακολούθησε.

Είναι καλοδεχούμενο το έργο το οποίο πραγματοποιείται εκεί αλλά οι κάτοικοι θα ήθελαν να δουν και τα αντιπλημμυρικά έργα να προχωρούν μετά από την αφαίρεση της θωράκισης την οποία προσέφερε έως πρόσφατα το δάσος το οποίο κάηκε.
Ο Δήμος Μεγαρέων βρέθηκε σύσσωμος στην περιοχή και στις δύο θεομηνίες και το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα εξ αιτίας της δασικής πυρκαγιάς προσμετράται θετικά στη διοίκηση Σταμούλη και στον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Άρχισε να υλοποιείται από το Δήμο Μεγαρέων ύστερα από πολλά χρόνια ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής και θα κάνει τη ζωή των μονίμων κατοίκων πιο άνετη” … και συνεχίζει “Την εβδομάδα που πέρασε ασφαλτοστρώθηκαν  δρόμοι και διαμορφώθηκε μία νέα πλατεία και παράλληλα  τοποθετούνται νέα φωτιστικά σώματα στις κολόνες της ΔΕΗ, που αντικατέστησαν τις καμένες”.