04Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γονέων και παιδιών της ακαδημίας του Α.Σ. Μεγαρικός στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού Συλλόγου Μέγαρων ‘’Ο ΘΕΟΓΝΙΣ’’.
Η συγκέντρωση αυτή σκοπό είχε την επικοινωνία μεταξύ διοίκησης, προπονητών, γονέων και παιδιών προκειμένου να ενημερωθούν για το ποδοσφαιρική φιλοσοφία και πορεία της ομάδας, για την σαιζόν 2019-2020 .

Η διοίκηση παρουσίασε την ομάδα τεχνικών  της ακαδημίας, η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Αλέκο Σαμάτιαλη, Γιώργο Χατζή, Κωνσταντίνο Σαμπάνη, Μιχάλη Κουτσουμπή Μιχάλη οι οποίοι θα είναι οι προπονητές της ακαδημίας.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής συντοπίτης μας κ. Αλέκος Σαμάτιαλης, κάτοχος διπλώματος  UEFA A’, ο οποίος παρουσίασε το λειτουργικό πλάνο, την μεθοδολογία ανάπτυξης των ομάδων, καθώς και την φιλοσοφία που θα λειτουργήσει η ομάδα για την νέα χρονιά.

Απαντήθηκαν απορίες και έγιναν ανταλλαγές απόψεων μεταξύ προπονητών, γονέων και παιδιών σε μία παραγωγική συζήτηση.

Το επόμενο ραντεβού με τα μέλη και τους γονείς είναι στον αγιασμό της ομάδας την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ. στο βοηθητικό γήπεδο 9χ9 του σταδίου Μεγάρων.

Στη συγκέντρωση η οποία διενεργήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα στην γεμάτη αίθουσα του ‘’ΘΕΟΓΝΙ’’, έδωσε το δικό της στίγμα η ακαδημία του Α.Σ. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ πως η κοινωνία των Μεγάρων την αγκαλιάζει και την στηρίζει.

“Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους αλλά και υποσχόμαστε στα ίδια τα παιδιά πως θα έχουμε μία πολύ όμορφη και  παραγωγική ποδοσφαιρική χρονιά”.