Περισσότερα από 300 μέλη των ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου στο γλέντι το οποίο διοργάνωσε ο Ηρόδωρος για την τρίτη ηλικία σε κοσμικό κέντρο των Μεγάρων.

Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους απεύθυνε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόριος Σταμούλης εκφράζοντας εγκάρδιες ευχές για τον εορτασμό της αποκριάς καθώς και για τη γιορτή της γυναίκας. Επίσης ευχαρίστησε τις συντονιστικές επιτροπές των ΚΑΠΗ για την συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, την Πρόεδρο Γιάννα Ρήγα και τα μέλη του Δ.Σ. του Ηρόδωρου για την πολύ καλή δουλειά και τον συντονισμό όλων των δομών και το προσωπικό που καθημερινά ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των μελών των ΚΑΠΗ.

Τραγούδησε η χορωδία και η μουσική στη συνέχεια έδωσε μεγάλο κέφι, τόσο που το γλέντι κράτησε πέντε ώρες.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκτός από το Δήμαρχο και την Πρόεδρο Γιάννα Ρήγα, ο Βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας, ο Αντιπρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Ρήγα και  Σταύρος Φωτίου, οι επικεφαλής συνδιασμών  Γιώργος Μπερδελής, Γιάννης Μαρινάκης, και Αντώνης Χοροζάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Δρυμούσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς και ο υποψήφιος Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος.