Μαζικά προσήλθαν τα μέλη του ΑΟ Μίμας στη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη διετία.
Ψήφισαν 91 άτομα και εκλέχτηκαν οι εξής: Γιώργος Καραμπλάκας, Δημήτρης Βουδούρης, Μανώλης Κάμπαξης, Νίκος Καραγιάννης, Θοδωρής Καλαϊτζής, Άννα Κέλλη,  Πέτρος Κυριακίδης, Στέφανος Φουρνάρης, Νίκος Κέρνας.
Αναπληρωματικοί: Μιχάλης Φιλίππου, Θεόφιλος Πολυχρόνης, Πέτρος Μπούσουλας.

Σε περίοδο κατά την οποία υπάρχει μικρή συμμετοχή κόσμου σε συλλόγους, όπου οι παρόντες σε γενικές συνελεύσεις περιορίζονται στο ελάχιστο, ο Μίμας εντυπωσίασε με τη μαζική συμμετοχή των μελών του. Το γεγονός αποτελεί απόδειξη ότι τα μέλη του είναι ενεργά, βρίσκονται στο πλάι του διοικητικού συμβουλίου και με την ψήφο τους επιδοκιμάζουν και εγκρίνουν τα πεπραγμένα του.
Ο δημοφιλής σύλλογος με πυρήνα και έδρα το συνοικισμό Μελί, στα τρία χρόνια από την ανασυγκρότησή του επέδειξε αξιοζήλευτη δράση και εργάσθηκε αποτελεσματικά τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στις υποδομές.

Κατά τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Ο Μανώλης Κάμπαξης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων, έκανε το διοικητικό απολογισμό. Τα πεπραγμένα του Μίμα συνοψίζονται στην αξιόλογη πορεία του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΔΑ, όπου και στις δύο χρονιές που συμμετείχε τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και στη δημιουργία ακαδημιών οι οποίες εξελίσσονται διαρκώς και υποδεχόμενες μέλη και εκτός συνοικισμού. Το σωματείο εκπροσωπείται στη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ και η ομάδα, εκτός του πρωταθλήματος, συμμετείχε σε πολλά τουρνουά εντός και εκτός περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Βουδούρης πραγματοποίησε τον οικονομικό απολογισμό ο οποίος χαρακτηρίζεται από νοικοκυρωσύνη αλλά και τη μη ύπαρξη καμίας οικονομικής εκκρεμότητας.

Τα μέλη της ΓΣ τα οποία πήραν το λόγο εκθείασαν το έργο της απερχόμενης διοίκησης και γενικότερα παμψηφεί δήλωσαν ότι στέκονται στο πλευρό της του Μίμα.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τον κόσμο και τους χορηγούς για τη συμμετοχή και τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο και τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα για το καλύτερο