Τον Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο «Κόροιβος Μεγάρων» επισκέφθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας παγκορασίδων βόλεϊ Κώστας Γκούνταςστο κλειστό γυμναστήριο του Νοτίου Τομέα στα Μέγαρα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.
Η επίσκεψη του κ. Γκούντα έγινε στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ – ΕΟΠΕ σύμφωνα με το οποίο υψηλόβαθμοι τεχνικοί επισκέπτονται διάφορες περιοχές της χώρας και προσφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους στα τοπικά σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Είναι μια προσπάθεια η οποία έχει συντελέσει τόσο στη διάδοση του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα όσο και στην εξύψωση του επιπέδου του ώστε αυτό να βρίσκεται πολύ ψηλά στους διεθνείς καταλόγους.

Η επίσκεψη και η υποδειγματική προπόνηση, από κοινού με την προπονήτρια της ομάδας Κάσση Ξενάκη, περιλλάμβανε ένα δίωρο πραγματοποιήθηκε διδασκαλίας αγωνιστικών και προπονητικών τεχνικών με τις νεαρές πετοσφαιρίστριες να πειθαρχούν και να προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους αφενός στο δίδυμο των προπονητών, αφετέρου στην πρόεδρο του Κόροιβου Όλγα Λαναρά και πολλούς γονείς οι οποίοι ήταν παρόντες.

Αυτήν την περίοδο κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας δεδομένου ότι σύντομα ξεκινά το πρωτάθλημα της κατηγορίας παγκορασίδων.
Η κ. Ξενάκη είναι και αυτή μια έμπειρη προπονήτρια Α΄ εθνικής κατηγορίας και οι παίκτριες του Κόροιβου είναι πολύ τυχερές που μπορούν να διδάσκονται και να λαμβάνουν τη γνώση και την εμπειρία της.
Έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Ιωνικό Ν.Φ., Αιγάλεω, Μοσχάτο, Ηλιούπολη και Απόλλωνα.

Ο Κόροιβος είναι ένα σωματείο αποκλειστικά του βόλεϊ, ιδρύθηκε πριν τρία χρόνια και έχει την μεγάλη του ομάδα στην κατηγορία παγκορασίδων και κάτω από αυτήν ακαδημίες ανά ηλικιακή κατηγορία.
Αριθμεί περίπου 70 αθλήτριες και αθλητές και προσκαλεί νέες και νέους να έλθουν κοντά του ώστε να γνωρίσουν και να απολαύσουν το δημοφιλές άθλημα του βόλεϊ. Μάλιστα το ελληνικό βόλεϊ, σε διεθνές επίπεδο, βρίσκεται στις υψηλότερες βαθμίδες.